Facebook, afacerea anului. Revista presei de business

Marti, 31 Ianuarie 2012, ora 09:51
1254 citiri
Facebook, afacerea anului. Revista presei de business

Listarea Facebook este subiectul zilei in Silicon Valley

Afacerea anului este listarea la bursa a Facebook. Aceasta listare, care poate ajunge pana la 100 de miliarde de dolari, poate fi cea mai mare listare a unei companii de tehnologie, de la 1995 incoace, cand Netscape s-a lasnat pe bursa.

Facebook a avut un impact puternic asupra afacerilor din tehnologie. La Davos, Sheryl Sandbert, chief operatoing officer in cadrul Facebook, a declarat ca firma, veche de opt ani, a creat peste 450.000 de slujbe in Statele Unite si Europa.

Amenzi de sute de milioane unor furnizori auto japonezi

Doi dintre cei mai mari furnizori auto din Japonia au recunoscut ca au fixat preturi pentru echipamente electronice auto si vor avea de platit, in consecinta, o amenda de 548 de milioane de dolari. Patru executivi japonezi au pledat vinovat si vor face inchisoare intre 15 luni si doi ani, in Statele Unite.

Honda, al cincilea producator mondial

Honda si-a micsorat cota de piata la nivel global, scazandu-si vanzarile, pentru prima data in opt ani, la sub trei milioane de unitati vandute. Toti ceilalti producatori japonezi, cu exceptia Nissan Motor, au construit mai putine masini in 2011.

Starbucks vrea sa faca afaceri in India

Starbucks are in plan deschiderea a 50 de magazine in Mubmai si New Delhi, in a doua parte a acestui an. Cea mai mare provocare este lipsa infrastructurii din India.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#revista presei de business , #Stiri International