Facebook, Twitter si YouTube, blocate in Turcia din cauza pozelor cu procurorul ostatic

Luni, 06 Aprilie 2015, ora 18:38
1041 citiri
Facebook, Twitter si YouTube, blocate in Turcia din cauza pozelor cu procurorul ostatic
Foto: Twitter/Aysekosan123

Autoritatile din Turcia au blocat accesul la Facebook, Twitter si YouTube, dupa ce retelele sociale au refuzat sa stearga fotografiile cu procurorul luat ostatic si ucis intr-un tribunal din Istanbul, pe 31 martie.

Ulterior, Facebook s-a conformat deciziei judecatoresti, iar accesul a fost deblocat, insa interdictia este inca valabila in cazul celorlalte platforme, relateaza Hurriyet.

Zeci de arestari in Turcia, dupa criza procurorului luat ostatic

Numerosi furnizori de Internet au implementat restrictia luni, a confirmat un oficial turc, dupa ce utilizatorii de retele sociale din toata tara s-au plans ca nu mai pot accesa aceste site-uri.

Bulent Kent, secretarul general al Asociatiei Furnizorilor de Internet, a declarat ca "procedura continua" si ca se asteapta ca toti furnizorii sa implementeze cat mai rapid masura restrictiva.

Procurorul luat ostatic intr-un tribunal din Istanbul a murit

O sentinta judecatoreasca ...citeste mai departe despre "Facebook, Twitter si YouTube, blocate in Turcia din cauza pozelor cu procurorul ostatic" pe Ziare.com

#Facebook blocat procuror ostatic, #Twitter blocat procuror ostatic, #Facebook Twitter blocat Turcia , #Stiri International