Fara homosexualitate, vedete sau calatorii in timp la TV, in China

Joi, 01 Septembrie 2016, ora 00:08
3068 citiri
Fara homosexualitate, vedete sau calatorii in timp la TV, in China
Foto: Arhiva/Pixabay

Un nou ghid emis de cenzorii din China scoate in afara legii emisiunile in care apar copiii celebritatilor, pe cele in care se pomeneste despre homosexualitate sau calatoria in timp.

Conform agentiei de presa Xinhua, citata de CNN, nu pot aparea la TV emisiunile in care se promoveaza un stil de viata occidental. Este interzis si sa se faca glume pe marginea traditiilor chineze. In plus, miliardarii, celebritatile, fie ele si cele care au castigat faima de pe urma Internetului, "nu trebuie puse pe un piedestal".

In ghid se specifica faptul ca "chestiunile private nu trebuie sa devina senzationale", nu trebuie fie popularizate relatiile sau disputele de familie.

Decolteul a fost de asemenea interzis, dupa ce un serial TV despre singura imparateasa din China, Wu Zetian, a atras o audienta neasteptat de mare gratie generozitatii decolteurilor costumelor de epoca. In ianuarie 2015 a fost scos abrupt din grila, din "motive tehnice".

A fost reluat ulterior, dar decolteurile au ...citeste mai departe despre "Fara homosexualitate, vedete sau calatorii in timp la TV, in China" pe Ziare.com

#China cenzura TV, #subiecte interzise televiziune China, #cenzura televiziune China, #homosexualitate China, #emisiuni copii celebritati interzise , #Stiri International