Fidel Castro, la 90 de ani: specia umana se confrunta cu cel mai mare risc din istorie

Sambata, 13 August 2016, ora 17:27
705 citiri

Fostul presedinte cubanez Fidel Castro, care implineste sambata 90 de ani, a facut apel la mentinerea pacii si a atras atentia ca "specia umana se confrunta cu cel mai mare risc din intreaga sa istorie", informeaza EFE.

Citeste si Fidel Castro implineste 90 de ani. Desi s-a retras, este omniprezent pe strazile Cubei.

Castro, retras de la putere de aproape un deceniu din cauza unor probleme de sanatate, abordeaza in articolul sau chestiuni precum problema suprapopularii la nivel mondial, armele nucleare, tentativele SUA de a-l lichida si importanta educatiei, in articolul intitulat "Ziua de nastere" si publicat de portalul oficial Cubadebate.

"Specia umana se confrunta astazi cu cel mai mare risc din istoria sa. Specialistii in aceste teme sunt cei care pot face cel mai mult pentru locuitorii acestei planete, al caror numar a crescut, de la un miliard la finele lui 1800, la 7 miliarde la inceputul lui 2016. Cati locuitori va avea planeta noastra peste doar cativa ani?", se ...citeste mai departe despre "Fidel Castro, la 90 de ani: specia umana se confrunta cu cel mai mare risc din istorie" pe Ziare.com

#Fidel Castro pericole lume, #Fidel Castro scrisoare , #Stiri International