Filat il contrazice pe Leanca: Trebuie sa-i fim recunoscatori lui Basescu

Vineri, 27 Decembrie 2013, ora 18:07
1191 citiri
Filat il contrazice pe Leanca: Trebuie sa-i fim recunoscatori lui Basescu

Fostul premier al Republicii Moldova, Vlad Filat, a declarat ca moldovenii trebuie sa ii fie recunoscatori lui Traian Basescu, la doar cateva zile dupa ce actualul sef al Executivului de la Chisinau l-a criticat pe seful statului roman.

"Proiectul national al Republicii Moldova este integrarea europeana, ceea ce inseamna fortificarea independentei si suveranitatii statului. Totodata, trebuie sa recunoastem ca in acesti ani am avut parte de un sprijin fara precedent din partea partenerilor nostri externi pentru a merge inainte. Trebuie sa fim recunoscatori statului roman si personal domnului Basescu pentru sprijinul oferit Republicii Moldova", a declarat Filat, potrivit Ziarul National.

Totodata, liderul liberal-democratilor de la Chisinau a vorbit despre proiectele pe care le-a demarat, pe vremea cand era inca premier, in colaborare cu Traian Basescu.

Premierul Moldovei acuza: Declaratiile lui Basescu despre unire ne creeaza probleme cruciale

"Este vorba si despre ...citeste mai departe despre "Filat il contrazice pe Leanca: Trebuie sa-i fim recunoscatori lui Basescu" pe Ziare.com

#Vlad Filat recunostinta Basescu, #Vlad Filat Iurie Leanca Basescu, #Leanca declaratii Basescu Moldova , #Stiri International