Fiul vicepremierului american, in board-ul celui mai mare furnizor privat de gaze din Ucraina

Miercuri, 14 Mai 2014, ora 11:34
1428 citiri
Fiul vicepremierului american, in board-ul celui mai mare furnizor privat de gaze din Ucraina

R. Hunter Biden, fiul vicepresedintelui american Joe Biden, avocat si partener intr-o firma de investitii, a fost numit in consiliul de administratie al unei firme ucrainene de gaze. Casa Alba considera ca nu este vorba despre un conflict de interese.

Numirea fiului lui Biden ridica semne de intrebare cu privire la moralitatea detinerii unei functii in intr-o companie ucraineana ce se ocupa cu forajele pentru gaze naturale, intr-un moment in care administratia americana promoveaza diversitatea energetica in aceasta tara, scrie The Moscow Times.

R. Hunter Biden a fost recent numit in consiliul de administratie al companiei private Burisma Holdings, ce foreaza in Ucraian din 2002. Hunter Biden arata, intr-un comunicat postat pe site-ul companiei, ca va ajuta compania cu "transparenta, guvernarea corporata si responsabilitatea, expansiunea internationala".

Intrebat de un reporter cu privire la noua functie a lui Hunter Biden, purtatorul de cuvant de la Casa Alba, Jay Carney, a ...citeste mai departe despre "Fiul lui Biden, in board-ul celui mai mare furnizor privat de gaze din Ucraina. Ce spune Casa Alba" pe Ziare.com

#Joe Biden fiu companie Ucraina, #Hunter Biden companie gaze Ucraina , #Stiri International