Fiul lui Donald Trump va fi audiat in Senat saptamana viitoare

Joi, 20 Iulie 2017, ora 08:51
987 citiri
Fiul lui Donald Trump va fi audiat in Senat saptamana viitoare
Foto: Twitter/Donald Trump Jr.

Fiul cel mare al lui Donald Trump si fostul sau director de campanie, Paul Manafort, vor fi audiati saptamana viitoare de o comisie a Senatului Statelor Unite, in cadrul anchetei asupra implicarii Rusiei in alegeri.

Donald Trump jr. si Paul Manafort vor fi audiati de Comisia pentru Justitie a Senatului miercurea viitoare, noteaza AFP.

Ei au participat la o intalnire controversata cu o avocata din Rusia in iunie 2016, pentru a incerca sa obtina informatii potential compromitatoare despre Hillary Clinton, rivala democrata a lui Donald Trump.

De asemenea prezent la aceasta intalnire, Jared Kushner, ginerele si consilier apropiat al presedintelui SUA, va fi audiat separat luni de Comisia pentru Informatii a Senatului, cu usile inchise, a anuntat CNN.

Dezvaluirea acestei reuniuni a zguduit tabara Trump care afirma de luni de zile ca nu a existat nicio incercare de coordonare cu rusii in timpul campaniei prezidentiale din SUA.

Casa Alba si Kremlinul au minimalizat de asemenea miercuri importanta unei intalniri intre Donald Trump si Vladimir Putin pe marginea summit-ului G20 de la Hamburg, care nu a fost anuntata presei.

"Inca o data, febra ruseasca a cuprins mass-media si toata lumea s-a grabit sa incerce sa creeze o poveste care pur si simplu nu a existat", a declarat purtatorul de cuvant al Casei Albe, Sarah Sanders. ...citeste mai departe despre "Fiul lui Donald Trump va fi audiat in Senat saptamana viitoare" pe Ziare.com

#fiu Donald Trump audiat, #Donald Trump jr comisie justitie , #Stiri International