Fiul lui Osama bin Laden cheama la rasturnarea puterii in Arabia Saudita

Joi, 18 August 2016, ora 07:10
966 citiri
Fiul lui Osama bin Laden cheama la rasturnarea puterii in Arabia Saudita
Foto: CIA

Fiul lui Osama bin Laden, fondatorul retelei jihadiste Al-Qaida, i-a indemnat pe sauditi sa "rastoarne" regimul din Arabia Saudita si sa "elibereze" tara de sub influenta SUA.

Hamza bin Laden i-a incitat pe tinerii sauditi si pe cei "capabili sa lupte" sa se ralieze gruparii Al-Qaida in peninsula araba (Aqpa), cu baza in Yemenul vecin, pentru a "castiga experienta necesara" in lupta, potrivit unui mesaj audio difuzat miercuri de SITE, centrul american pentru supravegherea site-urilor jihadiste, informeaza AFP.

In varsta de 23 de ani, Hamza bin Laden este unul dintre fiii lui Osama bin Laden, fostul lider al Al-Qaida ucis in mai 2011 de un comando american in Pakistan si inlocuit ulterior in fruntea retelei extremiste Al-Qaida de Ayman al-Zawahiri.

Citeste alte mesaje ale noului star al Qaida:

Mesaj de la Al Qaida: Un fiu al lui Osama bin Laden cere atacuri impotriva SUAFiul lui bin Laden ameninta ca se va razbuna pe americaniFiul lui bin Laden vrea sa uneasca jihadistii ...citeste mai departe despre "Fiul lui Osama bin Laden cheama la rasturnarea puterii in Arabia Saudita" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Hamza bin Laden Arabia Saudita, #fiu bin Laden mesaj Al Qaida , #Stiri International