Focuri de arma si explozii la Paris: Doi teroristi impuscati, o femeie s-a aruncat in aer

Miercuri, 18 Noiembrie 2015, ora 09:12
1180 citiri
Focuri de arma si explozii la Paris: Doi teroristi impuscati, o femeie s-a aruncat in aer
Foto: Arhiva Ziare.com

Francezii traiesc intr-o spaima permanenta. Marti noapte, teama le-a fost alimentata de focuri de arma auzite pe strada, in jurul orei locale 4:30, la periferia Parisului. Vizati ar fi suspecti ai atentatelor sangeroase de vineri.

O interventie a fortelor speciale are loc in apropiere de Stade de France, in cartierul Saint-Denis, din nordul Parisului. Mai multe impuscaturi au rasunat in noapte trezindu-i pe locatarii din zona, relateaza Le Parisien.

Cel putin doi suspecti au fost ucisi in interventia fortelor speciale franceze de la Saint Denis. Potrivit presei franceze, o femeie kamikaze s-a aruncat in aer. Tinta interventiei in forta este Abdelhamid Abaaoud, teroristul considerat creierul atentatelor de saptamana trecuta de la Paris.

Ziare.com va transmite, in format LIVE TEXT desfasurarea evenimentelor din Franta:

09:10 - Le Monde scrie ca trei suspecti au murit: doi au fost impuscati de politisti si o femeie kamikaze s-a aruncat in aer.

09:04 - Cel putin sapte... citeste mai departe despre "Focuri de arma si explozii la Paris: Doi teroristi impuscati, o femeie s-a aruncat in aer LIVE" pe Ziare.com

#impuscaturi Paris, #focuri arma Paris Stade de France , #Stiri International