Fondatorul Wikileaks: SUA comit abuzuri si corup Romania in cel mai grav mod

Marti, 19 Mai 2015, ora 22:23
1148 citiri

Fondatorul Wikileaks Julian Assange a vorbit despre posibilitatea ca in Romania sa fi existat o inchisoare CIA, spunand ca "nu exista un abuz mai mare pe care un stat poate sa il comita decat sa asasineze sau sa tina in captivitate in secret oameni".

"Nu exista un abuz mai mare pe care un stat poate sa il comita decat sa asasineze sau sa tina in captivitate in secret oameni. SUA fac asta si corup Romania in cel mai grav mod. Este vital ca Romania sa arate ca asemenea abuzuri nu sunt tolerate si sa se ancheteze pe ea insasi", a declarat Julian Assange, in cadrul unei dezbateri cu jurnalistii de la Gandul, in parteneriat cu Frontline Club Bucuresti.

Dezvaluiri WikiLeaks: Sfaturile CIA pentru agentii care calatoresc

Acesta este de parere ca discutia despre nevoia Romaniei de a se apropia de SUA pentru a avea protectie in fata unei posibile agresiuni a Rusiei e "o porcarie totala".

"Romania primeste ce vrea de la Rusia. Sigur ca pe termen lung poate fi o amenintare, dar Romania ...citeste mai departe despre "Fondatorul Wikileaks: SUA comit abuzuri si corup Romania in cel mai grav mod" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#fondator Wikileaks Romania SUA, #Julian Assange SUA abuzuri, #Julian Assange Big Brother , #Stiri International