Forbes: Putin, cel mai puternic rus de la Stalin incoace. Il face pe Obama sa para un copil

Joi, 11 Septembrie 2014, ora 10:20
1215 citiri
Forbes: Putin, cel mai puternic rus de la Stalin incoace. Il face pe Obama sa para un copil
Foto: Forbes

Barack Obama s-a dovedit un presedinte indecis, care nu inspira nici respect din partea aliatilor si nici teama in randul dusmanilor sai. In schimb, Putin a devenit cel mai important rus de la Stalin incoace.

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, are un program clar de a recladi imperiul sovietic si este total nemilos in a-si aplica tactica, se arata intr-o analiza a revistei americane Forbes.

Instruit de KGB, Putin este un expert al minciunii, falsificator si bataios, ale carui instincte sunt un amestec de cinism si inselatorie. El il face pe Obama sa para un copil, scrie Paul Johnson in Forbes.

Putin are, de asemenea, suportul entuziast al unui segment puternic de opinie din Rusia, inclusiv al membrilor fostei ierarhii sovietice - militari, birocrati si intelectuali - si multi lideri ai bisericii ortodoxe, fara a mai mentiona conducatorii fostelor state sovietice.

Prin urmare, el poate poza ca un populist si actiona ca un tiran. Dar Putin este si vulnerabil. Slabiciunea ...citeste mai departe despre "Forbes: Putin, cel mai puternic rus de la Stalin incoace. Il face pe Obama sa para un copil" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Putin agent KGB, #Putin cel mai important rus, #Putin comparat Hrusciov, #Putin Hrusciov aventurism Rusia, #Putin recladirea imperiului sovietic , #Stiri International