Forbes: Tyler Perry, cel mai bine platit barbat din industria de divertisment

Miercuri, 14 Septembrie 2011, ora 11:53
1117 citiri
Forbes: Tyler Perry, cel mai bine platit barbat din industria de divertisment

Actorul si regizorul american Tyler Perry a ocupat prima pozitie in topul celor mai bine platiti barbati din industria de divertisment, alcatuit in fiecare an de editorii revistei Forbes. 

Tyler Perry a obtinut venituri de 130 de milioane de dolari in ultimul an (mai 2010 - mai 2011), gratie popularului serial TV pe care l-a regizat "House of Payne" si a lungmetrajului "Meet the Browns", informeaza contactmusic.com.

Jerry Bruckheimer, producatorul francizei "Piratii din Caraibe", s-a clasat pe locul al doilea, cu venituri de 113 milioane de dolari, iar renumitul regizor si producator de film Steven Spielberg a ocupat pozitia a treia cu venituri de 107 milioane de dolari obtinute in aceeasi perioada.

Cantaretul britanic Elton John a ocupat locul al patrulea cu 100 milioane de dolari, iar producatorul de televiziune Simon Cowell ocupa locul al cincilea cu venituri de 90 de milioane de dolari in ultimul an.

In Top 10 au mai intrat scriitorul James Patterson (84 milioane de dolari), psihologul Phil McGraw (80 milioane de dolari), actorul Leonardo DiCaprio (77 milioane de dolari), prezentatorul de radio Howard Stern (76 milioane de dolari) si jucatorul american de golf Tiger Woods (75 milioane de dolari). 

#tyler perry, #industrie divertisment, #actor regizor, #forbes , #Stiri International