Forta Rusiei in Siria, vazuta de la bordul unei super-nave de razboi

Vineri, 18 Decembrie 2015, ora 19:19
1132 citiri
Forta Rusiei in Siria, vazuta de la bordul unei super-nave de razboi
Foto: Facebook/Ministry of Defence of the Russian Federation

La cateva mile marine de coasta Siriei, Moskva, nava de razboi a Rusiei echipata cu rachete cu raza lunga de actiune, este un simbol formidabil al puterii acestei tari in Marea Mediterana.

Unui jurnalist CNN i s-a permis accesul, lucru rar intalnit, la bordul distrugatorului de 11.500 de tone si lung de 186 metri, pentru a intelege rolul cheie pe care il joaca aceasta nava in razboiul Rusiei impotriva diverselor grupari insurgente din Siria.

Echipata cu un sistem avansat de aparare aeriana, Moskva stationeaza in dreptul orasului sirian Latakia, pentru a oferi suport avioanelor de lupta rusesti care zboara pe cerurile Siriei.

Misiunea militara a Rusiei in Siria, o interventie cu sfarsit necunoscut

Reporterul CNN relateaza ca, in cele doua zile in care a vizitat facilitatile militare ale Moscovei din Siria, avioanele rusesti au efectuat peste 100 de zboruri, au distrus 287 de obiective ale rebelilor si 40 de instalatii petroliere si au ucis peste 40 de insurgenti, sustine ...citeste mai departe despre "Forta Rusiei in Siria, vazuta de la bordul unei super-nave de razboi" pe Ziare.com

#nava razboi Rusia, #nava razboi Rusia Siria , #Stiri International