Fost comandant NATO: Ucraina trebuie inarmata. Rusii vor ataca in 60 de zile

Sambata, 04 Aprilie 2015, ora 10:43
1407 citiri
Fost comandant NATO: Ucraina trebuie inarmata. Rusii vor ataca in 60 de zile
Foto: rusila.su

Generalul Wesley Clark, fost comandant al fortelor NATO in Europa si consilier onorific pe probleme strategice al lui Victor Ponta, este de parere ca Ucraina nu este inarmata asa cum ar trebui in infruntarea cu Rusia.

Acesta vine si cu argumente in acest sens, afirmand, intr-un articol publicat in Newsweek, ca, desi ideea ca Ucraina este "neajutorata" in fata agresiunii rusilor e falsa, aceasta nu-si foloseste insa toata capacitatea.

Pana in acest moment, spune el, au fost mobilizati 41.000 de soldati. Cei care li se vor adauga sunt antrenati "rudimentar".

Se estimeaza ca 9.000 de soldati din Federatia Rusa si circa 30.000 - 35.000 de luptatori separatisti sunt in estul Ucrainei.

Acestia dispun de aproximativ 400 de tancuri si 700 ...citeste mai departe despre "Fost comandant NATO: Ucraina trebuie inarmata. Rusii vor ataca in 60 de zile" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Wesley Clark dotare militara Ucraina, #Wesley Clark inarmare Ucraina, #Wesley Clark fost consilier Ponta, #Wesley Clark conflict Rusia Ucraina , #Stiri International