Fost sef MI6, speriat de Rusia: Ne aminteste continuu ca are arme nucleare. La fel de multe ca SUA

Sambata, 28 Februarie 2015, ora 13:36
972 citiri

Rusia a devenit un pericol pentru Marea Britanie, iar aceasta trebuie sa se pregateasca pentru a se apara, a declarat fostul director al serviciilor de informatii externe MI6, John Sawers.

Sir John Sawers, care s-a retras recent dupa cinci ani la conducerea MI6, a declarat sambata, pentru BBC News Online, ca Rusia reprezinta o "amenintare de la stat la stat". El a declarat ca astfel de amenintari necesita cresterea cheltuielilor pentru domeniul apararii. "Trebuie sa cheltuim mai mult pentru apararea si securitatea noastra pentru ca amenintarile sunt mai mari", a conchis el.

El a precizat, de asemenea, ca Marea Britanie trebuie sa se pregateasca sa ia masuri defensive pentru sine si pentru natiunile aliate, inclusiv Tarile Baltice si statele din Europa Centrala. "Trebuie sa avem capacitatea de a trata unele lucruri precum razboiul hibrid pe care am vazut ca il duce Rusia, mai intai in Crimeea si apoi in regiunea Donbas, trebuie sa avem abilitatea de a face fata unui razboi ...citeste mai departe despre "Fost sef MI6, speriat de Rusia: Ne aminteste continuu ca are arme nucleare. La fel de multe ca SUA" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Vladimir Putin Rusia razboi nuclear, #sef MI6 Putin nuclear razboi , #Stiri International