Fosta sotie a liderului Statului Islamic, marturii incredibile: Era o persoana normala, iubea copiii, era misterios

Vineri, 01 Aprilie 2016, ora 11:24
1358 citiri
Fosta sotie a liderului Statului Islamic, marturii incredibile: Era o persoana normala, iubea copiii, era misterios
Foto: Captura YouTube/Fauzan aziz nur

Fosta sotie a liderului Statului Islamic a condamnat atacurile de la Bruxelles si a facut dezvaluiri despre seful organizatiei teroriste care vrea sa faca prapad in Europa.

Saga al-Dulaimi a vorbit si despre socul pe care l-a avut in momentul in care a descoperit ca fostul ei sot este "cel mai periculos om din lume", scrie The Telegraph.

Al-Dulaimi, acum in varsta de 28 de ani, a devenit cea de-a doua sotie a lui Abu Bakr al-Baghdadi - autoproclamat calif al Statului Islamic - in 2008, cand cei doi locuiau in Irak.

A fost vorba despre o casatorie aranjata, dupa moartea primului sot al femeii. Cei doi au avut impreuna o fiica, Hagar, insa ultima data cand s-au vazut a fost in 2009. Ulterior, Baghdadi a devenit liderul filialei al Qaida din Irak, iar apoi seful ISIL din Siria.

Amintindu-si de relatia ei cu Baghdadi, femeia a declarat pentru Expressen, un ziar suedez, ca s-a casatorit cu "o persoana normala" care, la acea vreme, preda legile islamice la o universitate din ...citeste mai departe despre "Fosta sotie a liderului Statului Islamic, marturii incredibile: Era o persoana normala, iubea copiii, era misterios" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#fosta sotie lider ISIL, #sotie sef ISIL, #copii lider Statul Islamic , #Stiri International