Fosti sefi ai CIA si NATO se intalnesc in Romania pentru a discuta despre securitate

Vineri, 14 Aprilie 2017, ora 10:04
2641 citiri
Fosti sefi ai CIA si NATO se intalnesc in Romania pentru a discuta despre securitate
Foto: Arhiva Ziare.com

Un fost director al CIA si un fost comandant suprem al NATO se vor alatura altor fosti oficiali de rang inalt pe 4 si 5 mai la Bucuresti, pentru a discuta o gama larga de probleme de la migratie la terorism.

Reuniunea organizata de think-tank-ul romanesc Strategikon se va concentra de asemenea asupra populismului si deciziei Marii Britanii de a parasi Uniunea Europeana, scrie joi Daily Mail, care preia agentia Associated Press.

Potrivit unui comunicat trimis joi Associated Press, discutii vor avea loc de asemenea cu privire la necesitatea unei cooperari in domeniul securitatii cu sectorul privat si cadrele universitare.

Fostul director al CIA David Petraeus si generalul american in retragere Philip M. Breedlove, care a supervizat schimbari radicale la NATO pentru a face fata noii amenintari reprezentate de Rusia si amenintarii extremismului islamic armat in Orientul Mijlociu si Africa, vor participa la reuniune. ...citeste mai departe despre "Fosti sefi ai CIA si NATO se intalnesc in Romania pentru a discuta despre securitate" pe Ziare.com

#David Petraeus Romania, #reuniune CIA NATO Romania , #Stiri International