Fostul cancelar german nu vrea noi cortine de fier in Europa: Solutia sa pentru imigranti

Luni, 31 August 2015, ora 16:17
973 citiri
Fostul cancelar german nu vrea noi cortine de fier in Europa: Solutia sa pentru imigranti
Foto: Captura Youtube/ Ruptly TV

Europa nu trebuie sa ridice "noi cortine de fier" in incercarea de a opri fluxul de imigranti, care au luat cu asalt granitele sale in ultimele saptamani, sustine fostul cancelar german Gerhard Schroder.

Schroder, care a fost cancelarul Germaniei din 1998 pana in 2005, a explicat ca incercarea de a construi bariere in Europa pentru a-i tine departe pe refugiati este inutila si doar legislatia poate tine sub control afluxul tot mai mare de transfugi, scrie The Telegraph.

Criza imigrantilor: Alternativa la ziduri si sarma ghimpata: "orase-adapost" pentru refugiati, in Europa

"Nu vom putea sa sigilam Europa. Nici Mediterana, nici noile ziduri, cum ar fi cel construit in Ungaria, nu ii vor impiedica pe oamenii cuprinsi de disperare", a scris fostul cancelar intr-un editorial pentru ziarul german Welt am Sonntag.

"Daca incercam sa inchidem usa pentru procedura de azil, atunci trebuie sa deschidem o portita legala pentru imigrare. Doar prin legislatie avem o sansa sa tinem ...citeste mai departe despre "Fostul cancelar german nu vrea noi cortine de fier in Europa: Solutia sa pentru imigranti" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Gerhard Schroder imigranti, #solutie imigranti Gerhard Schroder, #cortine fier Europa imigranti , #Stiri International