Fostul premier britanic Tony Blair anunta ca va renunta la imperiul sau financiar

Marti, 20 Septembrie 2016, ora 22:50
668 citiri
Fostul premier britanic Tony Blair anunta ca va renunta la imperiul sau financiar
Foto: Facebook/Tony Blair

Tony Blair a anuntat marti ca va renunta la imperiul sau financiar, in care si-a concentrat toata munca dupa plecarea sa din Downing Street. De asemenea, intr-o declaratie de pe site-ul fostului premier britanic se arata ca profiturile substantiale obtinute in ultimii ani vor fi donate unor organizatii caritabile.

Fostul prim-ministru laburist a fost criticat dur in ultimii ani pentru profiturile imense obtinute prin firmele Firerush si Windrush, care au provenit in special din serviciile de consultanta pentru guverne straina si companii multinationale, arata The Independent.

"Tony Blair si-a anuntat in mod oficial decizia de a inchide Tony Blair Associates si de a dizolva companiile Firerush si Windrush. Acesta va dona rezervele financiare substantiale catre organizatii non-profit, pentru care va continua sa-si dedice majoritatea timpului sau", se arata intr-un comunicat publicat pe website-ul sau.

De asemenea, fostul premier laburist a precizat ca va mentine o parte din ...citeste mai departe despre "Fostul premier britanic Tony Blair anunta ca va renunta la imperiul sau financiar" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Tony Blair renunta imperiu, #Tony Blair renunta afaceri , #Stiri International