Fostul spion britanic care a anuntat FBI ca Rusia are informatii despre Trump a disparut

Joi, 12 Ianuarie 2017, ora 15:00
924 citiri
Fostul spion britanic care a anuntat FBI ca Rusia are informatii despre Trump a disparut
Foto: Facebook/Donald J. Trump

Fostul spion britanic Christian Steele, care ar fi anuntat FBI ca Rusia are informatii compromitatoare cu care il poate santaja pe Donald Trump si care ar fi colaborat cu fostul spion rus ucis Aleksandr Litvinenko, a disparut in noaptea de miercuri spre joi de la locuinta sa din Londra.

El a disparut impreuna cu sotia si copiii sai, pentru ca se teme "pentru siguranta sa", din cauza Kremlinului, relateaza Daily Mail.

Citeste si Seful spionilor SUA dezminte ca serviciile americane s-ar fi aflat in spatele scandalului "sex cu Trump la Moscova"

Jurnalistii au mers la locuinta de 1,5 milioane de lire sterline a fostului ofiter MI6, insa aceasta pare abandonata. Un vecin a spus presei ca Steele l-a rugat sa aiba grija de pisica sa. "Va fi plecat timp de cateva zile", a adaugat vecinul.

"Nu stiu unde a plecat sau cum sa il contactez. Nu stiu prea multe despre el, doar ne salutam", a spus omul.

Reprezentanti ai MI6, citati sub acoperirea anonimatului, au spus ca fostul spion ...citeste mai departe despre "Fostul spion britanic care a anuntat FBI ca Rusia are informatii despre Trump a disparut" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#spion caseta Trump disparut, #fost spion britanic disparut, #fost spion caseta Trump , #Stiri International