Framantarile imigrantilor din Marea Britanie: Ce spune o romanca din UK care sustine Brexit

Miercuri, 07 Septembrie 2016, ora 15:23
3397 citiri
Framantarile imigrantilor din Marea Britanie: Ce spune o romanca din UK care sustine Brexit
Foto: Fotomontaj Ziare.com

La cateva luni de la votul pro-Brexit de la referendum, CNN a luat pulsul comunitatii de imigranti din Marea Britanie.

Desi cei mai multi dintre cei intervievati regreta votul in favoarea Brexit, sunt si unii, asa cum este o romanca, care sunt multumiti de rezultat.

Samantha Santiago, in varsta de 31 de ani, din Spania, locuieste in Marea Britanie de cinci ani. "Nu am avut nicio problema aici, dar prietenii mei, da", declara femeia, care a muncit in mai multe hoteluri din Londra inainte de a deveni chef intr-o patiserie.

"O prietena mi-a spus ca era in autobuz si vorbea cu mama sa la telefon, iar soferul s-a intors catre ea si i-a spus: 'Daca vrei sa vorbesti in afurisita ta de limba, du-te la etaj'", povesteste femeia nascuta in Spania.

Aceasta a mai spus ca, daca va fi fortata sa-si ia o viza pentru a ramane in Marea Britanie, n-o va face. "Oricand ma pot muta in alta tara", mai afirma ea.

Andreea Ababei, in varsta de 23 de ani, din Romania, studenta la inginerie, ...citeste mai departe despre "Framantarile imigrantilor din Marea Britanie: Ce spune o romanca din UK care sustine Brexit" pe Ziare.com

#imigranti Marea Britanie Brexit, #puls Marea Britanie vot referendum iesire, #imigranti plecare Marea Britanie referendum, #imigranti Marea Britanie stare spirit Brexit , #Stiri International