Franta: Criza refugiatilor pune in discutie ratiunea de a fi a Europei

Marti, 22 Septembrie 2015, ora 14:25
907 citiri
Franta: Criza refugiatilor pune in discutie ratiunea de a fi a Europei
Foto: Facebook / Laurent Fabius

Criza refugiatilor pune in discutie "functionarea si ratiunea de a fi a Europei", a avertizat seful diplomatiei franceze, Laurent Fabius, intr-un interviu publicat marti de mai multe ziare europene, in ajunul summit-ului extraordinar al Uniunii Europene pe tema refugiatilor, la Bruxelles.

"Europa a cunoscut si alte crize. Dar de data aceasta, este pusa in discutie, intr-un fel, ratiunea ei de a fi si chiar functionarea ei", a declarat Fabius pentru cotidienele Le Figaro (Franta), La Tribune de Geneve (Elvetia), El Pais (Spania), La Repubblica (Italia) si Le Soir (Belgia), relateaza AFP.

Oprea, la Consiliul JAI de marti, cu acelasi mandat: Romania poate primi 1.785 de imigranti

Ministrii de Interne europeni se vor reuni marti, la Bruxelles, pentru a incerca sa ajunga la un compromis cu privire la distribuirea a 120.000 de refugiati, inaintea summit-ului european de miercuri al sefilor de stat si de guvern.

Cati dintre romani cred ca tara noastra ar trebui sa primeasca ...citeste mai departe despre "Franta: Criza refugiatilor pune in discutie ratiunea de a fi a Europei" pe Ziare.com

#Laurent Fabius criza refugiati Europa, #Franta criza imigranti , #Stiri International