Franta nu mai vinde navele Mistral Rusiei, dar nu duce lipsa de musterii - cine sta la coada

Vineri, 07 August 2015, ora 21:57
813 citiri

Franta nu va mai livra navele Mistral promise Rusiei, in urma intelegerii de miercuri dintre presedintii celor doua tari, insa Parisul nu duce lipsa de cumparatori.

Noul episod din saga navelor ar putea incepe in viitorul apropiat, scrie Sputnik News, care noteaza ca Egiptul si Arabia Saudita ar lua in calcul achizitionarea celor doua vase construite initial pentru armata rusa.

Sputnik citeaza publicatia franceza Le Monde, care are informatiile dintr-o sursa apropiata acestei afaceri.

Hollande a ajuns la un acord cu Putin - ce se intampla cu navele Mistral

"Egiptul si Arabia Saudita sunt pregatite sa faca orice este nevoie pentru a cumpara cele doua nave Mistral", sustine sursa citata.

La sfarsitul lunii iulie, Cairo si Riadul au convenit sa stranga si mai mult relatiile economice si sa intensifice cooperarea militara. De asemenea, presedintele egiptean si ministrul saudit al Apararii intentioneaza sa creeze o forta militara ...citeste mai departe despre "Franta nu mai vinde navele Mistral Rusiei, dar nu duce lipsa de musterii - cine sta la coada" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Franta nave Mistral, #Franta livrare Mistral, #Franta vanzare Mistral, #Franta Rusia nave Mistral , #Stiri International