Franta risca un dezastru: frontul politic

Luni, 07 Decembrie 2015, ora 15:02
990 citiri
Franta risca un dezastru: frontul politic
Foto: Facebook/Manuel Valls

Societatea franceza sta pe un butoi cu pulbere. Teroristii, cu sau fara conexiuni in Siria si Irak, vor incerca desigur sa-l aprinda, dar nu ei sunt cei care l-au pus acolo.

De asta au avut grija, in ultimii 50 de ani, "elitele" franceze. Care, astazi, pentru a evita asumarea babiloniei provocate in propria tara, au trecut peste noapte de la "progresism", "umanism", "socialism", "pacifism" la militarism fatis si cheama la "razboi in Orient".

Citeste si Franta risca un dezastru: frontul oriental

Un stat - orice stat - ar trebui sa stie exact ce populatie are pe teritoriul sau, pentru a fi in masura sa gandeasca si sa aplice politici conforme cu realitatea demografica si cu tendintele observabile ale acesteia.

De aceea, se fac recensaminte periodice, in care fiecare cetatean raspunde, detaliat, la o multitudine de intrebari. Din acest punct de vedere, insa, Franta nu este "orice stat". In "patria drepturilor omului", recensamintele se fac dupa alte reguli decat in restul ...citeste mai departe despre "Franta risca un dezastru: frontul politic" pe Ziare.com

#criza politica Franta, #atentate Paris 2015, #analiza Paris, #Hollande Valls alegeri , #Stiri International