Frica de atentate duce la excese: Banuita de terorism doar pentru ca citea o carte

Joi, 04 August 2016, ora 10:08
971 citiri
Frica de atentate duce la excese: Banuita de terorism doar pentru ca citea o carte
Foto: Facebook/Faizah Shaheen

O femeie din Marea Britanie, care se intorcea in regat din luna de miere petrecuta in Turcia, a fost interogata de politie dupa ce personalul din avionul in care se afla a raportat ca tanara citea o carte despre arta siriana.

Faizah Shaheen, care lucreaza in sistemul public de sanatate din Marea Britanie, a fost interogata in aeroportul Doncaster, din cauza cartii pe care o citea, "Syria Speaks: Art and Culture from the Frontline", informeaza The Independent.

Cartea, una premiata in mai multe randuri, este o colectie de eseuri si povestiri scurte, poeme, benzi desenate si fotografii ale autorilor si artistilor sirieni.

Tanara in varsta de 27 de ani, din Leeds, sustine ca s-a infuriat, experienta facand-o sa planga din cauza nedreptatii pe care o simtea. Mai mult, s-a simtit discriminata din cauza credintei ei. Faizah intentioneaza sa faca plangere la politie. "Eram complet nevinovata. M-au facut sa ma simt ca si cum as avea vreo vina", a declarat ea.

Cand a intrebat ...citeste mai departe despre "Frica de atentate duce la excese: Banuita de terorism doar pentru ca citea o carte" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#britanica interogata carte siriana avion, #paranoia atentate efecte, #discriminare musulmani atentate, #teama atentate efecte , #Stiri International