Furtuni, tornade si inundatii in mai multe state din SUA: Numarul mortilor a crescut la 14. Meteorlogii spun ca vremea rea continua

Luni, 01 Mai 2017, ora 11:02
1966 citiri

Bilantul mortilor in urma intemperiilor violente, insotite de tornade, care au afectat sudul si centrul Statelor Unite ale Americii la sfarsitul saptamanii trecute, a crescut la 14.

Autoritatile anunta si importante pagube materiale, conform AFP. Duminica, numarul mortilor era de 7.

Case devastate, masini rasturnate si arbori dezradacinati. In statul Texas, Serviciul national de meteorologie a anuntat ca mai multe regiuni sunt sinistrate dupa formarea a patru tornade. In orasul Canton intemperiile s-au soldat cu moartea a patru oameni, conform autoritatilor.

In Arkansas bilantul este de cinci decese, iar in Mississippi s-au inregistrat doua decese, printre care cel al unui copil care a murit electrocutat intr-o inundatie, conform AFP.

Ploile puternice au facut doua victime si in Missouri, printre care cel al unei femei de 72 de ani care a fost prinsa in automobil de cresterea brusca a apelor, informeaza si CNN. In Tennessee vantul puternic a dus la moartea unei fetite de 2 ani.

Serviciul meteorologic national a emis o alerta de inundatii pentru duminica seara pentru regiuni din Oklahoma, Arkansas, Missouri, Illinois si Indiana. In cursul zilei de luni se pot produce noi tornade, au mai avertizat autoritatile. ...citeste mai departe despre "Furtuni, tornade si inundatii in mai multe state din SUA: Numarul mortilor a crescut la 14. Meteorlogii spun ca vremea rea continua" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#morti SUA furtuna, #morti SUA tornade , #Stiri International