General american: SUA ar putea fi implicate intr-un conflict militar cu Rusia sau China

Joi, 02 Iulie 2015, ora 22:19
1256 citiri
General american: SUA ar putea fi implicate intr-un conflict militar cu Rusia sau China
Foto: Captura Youtube/Center for a New American Security (CNAS)

Armata Statelor Unite trebuie sa se reorganizeze pentru a face fata "probabilitatii reduse, dar in crestere" a unui conflict cu Rusia sau China, care ar avea "consecinte imense", avertizeaza generalul Martin Dempsey, seful Statului Major Interarme, prezentand noua Strategie Militara a Pentagonului.

"Armata Statelor Unite trebuie sa se organizeze pentru a fi pregatita de un razboi fara un termen limitat cu organizatii teroriste precum Stat Islamic si cu natiuni care folosesc entitati pentru a lupta in numele lor", a subliniat generalul Martin Dempsey, citat de site-ul DefenseOne.com.

SUA vad posibil un conflict militar cu Rusia: Moscova convoaca de urgenta Consiliul de Securitate

"Viitoarele conflicte vor aparea mai rapid, vor dura mai mult si se vor desfasura in zone mai problematice din punct de vedere tehnic. Gruparile extremiste violente reprezinta amenintari de securitate urgente la nivel transregional", subliniaza Dempsey.

"Conflictele din lume au luat amploare, iar ...citeste mai departe despre "General american: SUA ar putea fi implicate intr-un conflict militar cu Rusia sau China" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Martin Dempsey razboi SUA China Rusia , #Stiri International