Generalul Constantin Degeratu: De ce sa nu disloce NATO trupe in R. Moldova?

Vineri, 08 Iulie 2016, ora 13:01
730 citiri
Generalul Constantin Degeratu: De ce sa nu disloce NATO trupe in R. Moldova?
Foto: Arhiva MApN

De ce sa nu fie posibila dislocarea de trupe NATO in Republica Moldova in baza articolului 51 din Carta ONU? Sugestia ii apartine generalului (r) Constantin Degeratu.

Invitat joi seara intr-o emisiune la Digi 24, Constantin Degeratu a discutat despre Summit-ul NATO de la Varsovia, care va debuta vineri si la care este prezent si ministrul Apararii din Republica Moldova, Anatol Salaru.

Vezi care e programul presedintelui Klaus Iohannis.

Facand referire la invocarea de catre Rusia a articolului 51 din Carta ONU in decizia Kremlinului de a disloca trupe in Siria, generalul (r) Degeratu a facut un scurt comentariu.

"Care este motivul pentru care Uniunea Europeana si, in ansamblul sau, NATO n-ar putea face acelasi lucru in Ucraina, in Georgia, in Republica Moldova? Adica discolare de trupe, in baza articolului 51 din Carta ONU? De ce n-ar fi posibil?

Am vazut clar ca in Rusia se intelege bine limba rusa si limba fortei. Adica niciodata Rusia nu ataca acolo unde este forta, ...citeste mai departe despre "Generalul Constantin Degeratu: De ce sa nu disloce NATO trupe in R. Moldova?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Degeratu NATO articolul 51 Moldova , #Stiri International