George Soros avertizeaza lumea asupra unui colaps financiar

Marti, 24 Ianuarie 2012, ora 22:13
1880 citiri
George Soros avertizeaza lumea asupra unui colaps financiar

Miliardarul George Soros avertizeaza asupra colapsului financiar, a izbucnirii unui razboi al claselor sociale dar si asupra ascensiunii raului in lume.

"In momente ca acestea, supravietuirea este cel mai important lucru", a declarat Sors intr-un interviu pentru Newsweek, si prin aceste cuvinte nu se refera la protejarea activelor ci la faptul ca lumea se confrunta cu una din cele mai periculoase perioade din istoria moderna, scrie Business Insider.

In ceea ce priveste Europa, George Soros prezice ca aceasta se va confrunta cu haos si conflicte, in timp ce in SUA prezice revolte sociale, ce vor duce la o reducere dramatica a liberatatilor civile, in timp ce sistemul economic global s-ar putea prabusi.

"Ne confruntam cu o perioada extrem de dificila, comparabila in multe feluri cu anii '30. Ne confruntam cu un declin general al lumii dezvoltate, care ameninta sa se transforme intr-un deceniu de stagnare, sau chiar mult mai rau. Cel mai bun scenariu este cel al unui mediu deflationist, iar cel mai razu scenariu este un colaps al sistemului financiar", a precizat Soros.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#george soros, #avertisment Soros, #Soros colaps financiar , #Stiri International