Germania ar putea avea curand 8 milioane de musulmani si un partid politic islamic

Sambata, 24 Octombrie 2015, ora 17:45
956 citiri
Germania ar putea avea curand 8 milioane de musulmani si un partid politic islamic
Foto: Twitter/Angela Merkel

Un politolog german sustine ca pe scena politica din Germania ar putea aparea curand un partid islamic de succes, date fiind schimbarile extrem de rapide ce se anunta in randul populatiei tarii.

Intr-un interviu acordat publicatiei Neue Osnabrucker Zeitung, profesorul Jurgen W. Falter a opinat ca pozitia cancelarului german Angela Merkel in ceea ce priveste imigrantii ar putea sa se schimbe curand, afirmand ca "cutia Pandorei s-a deschis prea mult", relateaza Breitbart.

"Nu cred ca pozitia doamnei Merkel se va mentine, in timp", afirma el, declarand ca, in ciuda discursului sau, Merkel deja si-a schimbat atitudinea.

Criza refugiatilor: Germania inaspreste conditiile pentru azil. Ce se schimba

"Politica ei privind imigratia nu a fost gandita sa iasa asa, dar a ajuns sa sune ca o invitatie pentru intreaga lume sa primeasca refugiati pe termen nelimitat", sustine ...citeste mai departe despre "Germania ar putea avea curand 8 milioane de musulmani si un partid politic islamic" pe Ziare.com

#Germania partid islamist, #germania musulmani, #Germania numar musulmani, #musulmani Germania partid , #Stiri International