Germania ar putea utiliza avioane militare pentru a-i deporta pe migrantii care nu primesc azil

Miercuri, 21 Octombrie 2015, ora 22:21
687 citiri
Germania ar putea utiliza avioane militare pentru a-i deporta pe migrantii care nu primesc azil
Foto: Captura Youtube/RT

Germania ar putea utiliza avioane militare de transport pentru a-i repatria pe solicitantii de azil ale caror cereri au fost respinse pentru a accelera ritmul deportarilor si a face fata mai usor crizei refugiatilor.

Guvernul cancelarului Angela Merkel a anuntat in mod repetat ca vrea sa accelereze atat procesarea cererilor de azil, cat si deportarea celor care nu au primit statut de refugiat.

Merkel este sub o presiune tot mai mare din cauza modului in care gestioneaza criza, chiar unele voci din partidul sau conservator dorind sa impuna limite pentru migratie.

Citand surse regionale, Bild scrie ca guvernul federal si 16 administratii de landuri iau in considerare accelerarea procesului de procesare a cererilor de azil, deportarea fara notificare prealabila si utilizarea armatei in acest scop.

O sursa din cadrul guvernului german a declarat ca nu s-a ajuns la un acord privind un plan de actiuni si ca in prezent mai multe optiuni sunt ...citeste mai departe despre "Germania ar putea utiliza avioane militare pentru a-i deporta pe migrantii care nu primesc azil" pe Ziare.com

#migranti deportati Germania avioane militare , #Stiri International