Germania cere Facebook sa cenzureze mesajele rasiste

Vineri, 28 August 2015, ora 16:39
960 citiri
Germania cere Facebook sa cenzureze mesajele rasiste
Foto: Facebook

Autoritatile germane au cerut companiei Facebook sa cenzureze mesajele rasiste, iar reteaua de socializare, cea mai mare platforma online de acest tip din lume, a spus, joi, ca va analiza acest lucru in mod foarte serios.

Grupurile rasiste si de dreapta din Germania, care acuza frecvent mass-media de cenzura in ceea ce le priveste, au dezvoltat retele puternice pe Facebook, unde numerosi "prieteni" isi exprima aprecierea, prin "like-uri", fata de comentarii jignitoare la adresa refugiatilor care sosesc zilnic in aceasta tara.

Ministrul german al Justitiei, Heiko Maas, le-a scris sefilor din Germania si Europa ai Facebook, pentru a le cere o intalnire, pe 14 septembrie, pentru a discuta despre acest subiect.

"Utilizatorii retelei Facebook critica faptul ca, in ciuda plangerilor facute, compania nu previne in mod eficient mesajele si comentariile rasiste si xenofobe", potrivit scrisorii.

Maas a mai spus ca utilizatorii au primit adesea mesaje potrivit carora acele comentarii ...citeste mai departe despre "Germania cere Facebook sa cenzureze mesajele rasiste" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Germania comentarii rasiste Facebook, #Germania Facebook eliminare comentarii , #Stiri International