Germania le-a facut imigrantilor un site de educatie sexuala, inclusiv in limba romana

Vineri, 11 Martie 2016, ora 09:50
816 citiri
Germania le-a facut imigrantilor un site de educatie sexuala, inclusiv in limba romana
Foto: Arhiva Ziare.com

Un website de educatie sexuala destinat imigrantilor care ajung in Germania si disponibil in 13 limbi, inclusiv romana, a fost activat joi de Centrul Federal german de Educatie pentru Sanatate.

Obiectivul demersului este ca acesti noi veniti sa fie informati despre comportamentele sexuale uzuale in aceasta tara si sa afle metodele anticonceptionale si de planificare familiala, relateaza agentia EFE.

Portalul zanzu.de a fost realizat in asa fel incat sa fie usor de inteles, textele insotite de grafice si desene continand explicatii despre numeroase teme de natura sexuala, cum ar fi virginitatea, practicarea sexului pe perioada sarcinii sau importanta musculaturii pelviene in relatiile sexuale.

Se ofera de asemenea raspunsuri la intrebari cum ar fi de ce chiar si oamenii care sunt intr-o relatie se indragostesc sau se simt atrasi de altcineva, ce inseamna homosexualitatea sau cum poate fi ajutata o persoana care este victima unor abuzuri sexuale.

Portalul mai ofera informatii ...citeste mai departe despre "Germania le-a facut imigrantilor un site de educatie sexuala, inclusiv in limba romana" pe Ziare.com

#site educatie sexuala refugiati, #refugiati Germania educatie sexuala , #Stiri International