Gest curajos al lui Obama, la un miting electoral: i-a luat apararea unui fan al lui Trump (Video)

Sambata, 05 Noiembrie 2016, ora 13:32
620 citiri
Gest curajos al lui Obama, la un miting electoral: i-a luat apararea unui fan al lui Trump (Video)
Foto: Arhiva Facebook/Barack Obama

Presedintele american Barack Obama a aparat dreptul la libera exprimare al unui sustinator al republicanului Donald Trump, in timp ce se afla la un miting de sustinere ogranizat pentru candidatul democrat Hillary Clinton.

Atunci cand Obama a spus ca Trump este "extrem de necalificat" ca sa-l urmeze in fotoliul de la Casa Alba, un barbat cu parul alb, care purta o bereta si o uniforma militara, a ridicat un insemn al candidatului republican, dar a fost acoperit de multime care a scandat "Hillary! Hillary!", potrivit Reuters.

"Stati asa, stati, stati", a strigat Obama de mai multe ori si i-a indemnat pe cei aproximativ 4.500 de oameni adunati intr-o sala de sport la Fayetteville State University, o universitate frecventata in principal de afroamericani, sa-l asculte.

"V-am spus sa va concentrati, iar acum nu sunteti concentrati. Ascultati ce va spun", a adaugat Obama.

"Asezati-va cu totii si taceti o secunda. Stati jos si ascultati-ma un moment. Ascultati aici. Sunt serios. ...citeste mai departe despre "Gest curajos al lui Obama, la un miting electoral: i-a luat apararea unui fan al lui Trump (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Obama miting sustinator Trump, #Obama Trump , #Stiri International