Ghid tragi-comic de supravietuire post-Brexit: branza congelata si vacante in Albania

Joi, 16 Iunie 2016, ora 07:53
1134 citiri
Ghid tragi-comic de supravietuire post-Brexit: branza congelata si vacante in Albania
Foto: Arhiva Ziare.com

O tara lipsita de celebrii instalatori polonezi, sfarsitul calatoriilor bahice in Calais, congelarea branzeturilor, vacante in Albania si absenta nevoii de a invata limbi straine se numara printre consecintele insolite ce au fost incluse intr-un amuzant "Ghid de supravietuire post-Brexit", publicat de The Guardian.

"A venit timpul sa ne imaginam inimaginabilul. Brexit este mai mult decat o posibilitate, daca ar fi sa ne incredem in sondaje. In curand, am putea sa fim cu totii nevoiti sa ne obisnuim cu tot felul de schimbari de neconceput in privinta stilului nostru de viata.

Totusi, sa nu fim defetisti. In definitiv, suntem britanici. Acesta este ghidul nostru de reguli care va invata cum sa supravietuiti dupa Brexit. Da, este un ghid la fel de speculativ si de ticnit ca filmele informative guvernamentale, care ne arata ce trebuie sa facem pentru a supravietui unui razboi nuclear, dar... ei bine, nu exista nicio formula buna pentru a incheia aceasta fraza", se afirma in debutul ...citeste mai departe despre "Ghid tragi-comic de supravietuire post-Brexit: branza congelata si vacante in Albania" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Brexit dezavantaje, #Brexit Marea Britanie , #Stiri International