Ghimpu: Dodon presedinte al R.Moldova, cea mai mare nenorocire geopolitica. Va infige un cutit in spate Ucrainei

Luni, 12 Septembrie 2016, ora 16:01
1510 citiri
Ghimpu: Dodon presedinte al R.Moldova, cea mai mare nenorocire geopolitica. Va infige un cutit in spate Ucrainei
Foto: Facebook / Mihai Ghimpu

Mihai Ghimpu, presedintele Partidului Liberal (PL) si candidat la presedintia Republicii Moldova spune ca victoria in alegeri a socialistului Igor Dodon ar fi "cea mai mare nenorocire".

El face apel atat la electorat, cat si la "oficialii UE sau americani" sa nu se lase inselati, asa cum s-a intamplat in cazul venirii la putere a lui Viktor Ianukovici in Ucraina.

"Dodon presedinte va fi cea mai mare nenorocire politica si geopolitica pentru R. Moldova si regiune. Dodon nu doar ca va falsifica iarasi limba si istoria noastra, dar Dodon inseamna transnistrizare, federalizare, adica Rusia. Dodon va sustine federalizarea in R. Moldova si va infige prin asta un cutit in spate si Ucrainei.

Eu fac un apel electoratului, dar si oficialilor UE sau cei americani sa nu se lase inselati. Dodon acum imbraca uneori haine de miel, vorbeste de mentinerea cursului european, dar inauntru sta un lup. Sa nu se lase nimeni inselat, pentru ca Moscova a mai procedat asa si in alte parti.

Sa ne ...citeste mai departe despre "Ghimpu: Dodon presedinte al R.Moldova, cea mai mare nenorocire geopolitica. Va infige un cutit in spate Ucrainei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Mihai Ghimpu Dodon alegeri Rusia, #Mihai Ghimpu unire Moldova Romania , #Stiri International