Ginerele lui Trump este anchetat de comisia care investigheaza relatia cu Rusia - presa

Sambata, 20 Mai 2017, ora 18:44
960 citiri
Ginerele lui Trump este anchetat de comisia care investigheaza relatia cu Rusia - presa
Foto: Facebook / Ivanka Trump

Jared Kushner (foto stanga), ginerele lui Donald Trump, este "persoana de interes" mentionata in investigatia care vizeaza posibile legaturi intre Rusia si echipa de campanie a actualului presedinte american, arata surse citate de mass-media americana.

Informatia a fost lansata de un reporter al New York Magazine, care sustine ca sotul Ivankai Trump, fiica cea mare a presedintelui SUA, este unul dintre cei cu care anchetatorii vor sa stea de vorba. Jared Kushner (36 de ani) il insoteste zilele acestea pe socrul sau in prima sa vizita oficiala dupa preluarea mandatului la Casa Alba, relateaza The Independent.

In presa americana aparusera deja informatii potrivit carora un apropiat al lui Donald Trump este avut in vizor de anchetatori, insa numele lui nu fusese dezvaluit. Totusi, numarul celor care aveau profilul necesar era foarte mic, scrie sursa citata.

NYmag reporter says that WH official identified as a "person of interest" in Russia investigation is Jared Kushner https://t.co/nwrMzLQHef- Peter Sterne (@petersterne) 19 May 2017

Jurnalistul Yashar Ali a scris pe Twitter: "Este Jared Kushner. Am confirmarea din partea a patru persoane, nu speculez".

Casa Alba nu a raspuns apelurilor si emailurilor trimise de The Independent, relateaza autorul articolului citat. Nici The Trump Organisation, care controleaza interesele financiare ale presedintelui american, nu a raspuns la solicitari.

Anterior, oficiali de la Casa Alba au admis ca au existat contacte intre oficiali rusi si Jared Kushner, precum si cu procurorul general Jeff Sessions si cu secretarul de stat Rex Tillerson.

Dezvaluirea a fost facuta la doar doua zile dupa ce Departamentul de Justitie a anuntat ca fostul director al FBI Robert Mueller a fost numit consilier special insarcinat cu investigatia in acest caz.

Un consilier de rang inalt de la Casa Aba, apropiat presedintelui, este vizat in ancheta Trump-Rusia (surse)NYT: Trump le-a spus rusilor ca prin demiterea "nebunului" de Comey de la sefia FBI a eliminat o mare presiuneInterceptari: Oficialii rusi considerau ca il pot utiliza pe Flynn pentru a-l influenta pe Trump (presa)Trump incepe primul sau turneu international important, in speranta ca va linisti furtuna de la Washington

C.B. ...citeste mai departe despre "Ginerele lui Trump este anchetat de comisia care investigheaza relatia cu Rusia - presa" pe Ziare.com

#ginere Trump investigatie Rusia , #Stiri International