Grecia a spus NU Europei: Lideri din America Latina saluta votul de la referendum

Luni, 06 Iulie 2015, ora 14:52
1076 citiri

Mai multi lideri din America Latina au felicitat poporul grec pentru ca a respins cu o mare majoritate planul creditorilor internationali ai Atenei si noile masuri de austeritate propuse de acestia, informeaza AFP.

"Grecia: Victoria totala a democratiei si a demnitatii", a scris Cristina Kirchner, presedintele Argentinei, intr-un mesaj pe Facebook, exprimand "in numele poporului si al guvernului argentinian intreaga solidaritate cu valorile poporului grec si cu liderii sai".

Ministrul grec de Finante si-a dat demisia: Accept dezgustul creditorilor cu mandrie

"Poporul grec a spus NU conditiilor imposibile si umilitoare care i s-au impus pentru o restructurare a datoriei sale externe", a scris Kirchner.

"Noi, argentinienii, stim despre ce este vorba. Speram ca Europa si liderii sai vor intelege mesajul de la urne. Nu putem cere nimanui sa-si semneze propriul act de deces", a adaugat ea.

Grecia a spus NU Europei: Tsipras ar urma sa se consulte cu Putin, Varoufakis si-a dat ...citeste mai departe despre "Grecia a spus NU Europei: Lideri din America Latina saluta votul de la referendum" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Grecia referendum, #Grecia datorie, #Grecia zona euro, #Grecia criza datorii creditori , #Stiri International