Grecia, in continuare in impas: Nu a reusit sa ajunga la un acord cu creditorii sai

Joi, 18 Iunie 2015, ora 21:50
1072 citiri

Ministrii de Finante din statele membre ale zonei euro nu au ajuns la un acord cu Grecia, insa membrii Eurogrupului se pot reuni in orice moment daca Atena va semnala disponibilitate pentru concesii, cancelarul Angela Merkel exprimand speranta ca se va putea ajunge la o intelegere.

"Nu exista niciun acord in cadrul Eurogrup. Exista semnale puternice ca Grecia este deschisa la negocieri serioase, iar membrii Eurogrup sunt pregatiti sa se reuneasca in orice moment", a declarat vicepresedintele Comisiei Europene Valdis Dombrovskis.

FMI ameninta Grecia: Nicio perioada de gratie daca nu platiti datoria

"Eu sunt convinsa ca un acord intre Grecia si creditori este inca posibil", a transmis cancelarul german, Angela Merkel, potrivit ziarului italian La Repubblica.

"Imi mentin convingerea ca, daca exista vointa, este posibil. Daca liderii Grceiei au vointa, un acord este posibil, dar Grecia trebuie sa aplice reformele structurale promise", a spus Merkel.

Grecia, intre Bruxelles... citeste mai departe despre "Grecia, in continuare in impas: Nu a reusit sa ajunga la un acord cu creditorii sai" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#grecia creditori, #Grecia acrd creditori, #Grecia reuniune Eurogrup , #Stiri International