Grecia, presata la reuniunea FMI si Bancii Mondiale: Nu mai e timp de pierdut!

Duminica, 19 Aprilie 2015, ora 09:46
1033 citiri
Grecia, presata la reuniunea FMI si Bancii Mondiale: Nu mai e timp de pierdut!
Foto: imf.org

Grecia s-a vazut sambata presata din toate partile in timpul reuniunii bi-anuale a Fondului Monetar International si a Bancii Mondiale, desfasurata la Washington, pentru a grabi prezentarea unui program de reforme care sa permita continuarea asistentei financiare internationale ce ii este necesara, consemneaza AFP.

Solutia in fata crizei actuale "sta in mainile guvernului grec", dar "este nevoie de mai multa munca si acest lucru a devenit urgent", a atentionat Mario Draghi, presedintele Bancii Centrale Europene (BCE).

"Nu mai e timp de pierdut" si "trebuie intensificate eforturile", a avertizat la randul sau la aceeasi reuniune secretarul american al Trezoreriei, Jacob Lew. "Europa nu are nevoie de o noua criza", a insistat el.

In schimb, ministrul grec de finante, Yanis Varoufakis, prezent si el la Washington la respectiva intalnire, s-a limitat sa repete ideile pe baza carora guvernul stangii radicale Syriza a preluat conducerea guvernului de la Atena, care a repus in ...citeste mai departe despre "Grecia, presata la reuniunea FMI si Bancii Mondiale: Nu mai e timp de pierdut!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Reuniune FMI BM Grecia masuri urgent, #Grecia masuri urgent , #Stiri International