Acordul de salvare pentru Grecia nu va fi prelungit! - Atena insista cu referendumul, liderii UE se pregatesc de Grexit LIVE

Sambata, 27 Iunie 2015, ora 18:58
1123 citiri

Apartenenta Greciei la zona euro atarna de un fir de par dupa ce premierul Alexis Tsipras a anuntat organizarea unui referendum pe tema acordului cu creditorii, fapt ce i-a infuriat pe liderii eurozonei, care au respins, sambata, prelungirea acordului de ajutor pentru Atena.

Grecia ceruse prelungirea cu o luna a acordului de salvare, insa ministri de Finante din zona euro care s-au reunit sambata la Bruxelles au decis ca este o solicitare nerealista si ca nu va face decat sa amane inevitabilul, informeaza Wall Street Journal.

Referendum in Grecia, pe tema propunerilor creditorilor internationali (Video)

Ziare.com va prezinta, in format LIVE TEXT, reactiile si declaratiile dupa decizia de la Bruxelles

18:58 - Ministrul grec de Finante, Yanis Varoufakis, a declarat ca propunerea creditorilor era "inadecvata din punct de vedere tehnic", iar guvernul sau nu a avut mandat sa semneze un "acord inutil".

"Ne aflam in fata unui moment istoric", a mai declarat Varoufakis, care a ...citeste mai departe despre "Acordul de salvare pentru Grecia nu va fi prelungit! - Atena insista cu referendumul, liderii UE se pregatesc de Grexit LIVE" pe Ziare.com

#Grecia plan salvare prelungit refuzat, #Grecia faliment iesire zona euro , #Stiri International