Guvernul de la Budapesta isi socheaza vecinii

Joi, 18 Iunie 2015, ora 07:17
813 citiri
Guvernul de la Budapesta isi socheaza vecinii
Foto: Twitter/@avucic

Premierul sarb, Aleksandar Vucic, s-a aratat "surprins si socat" de decizia luata miercuri de Ungaria de a inchide granita cu Serbia din cauza afluxului de imigranti clandestini.

"Sunt surprins si socat, vom discuta despre aceasta decizie cu colegii nostri ungari", a declarat Aleksandar Vucic intr-o interventie in direct la postul national de televiziune (RTS), de la Oslo unde efectueaza o vizita oficiala.

"Solutia nu este sa ridici ziduri. Serbia nu poate fi vinovata de situatia creata de imigranti, nu suntem decat o tara de tranzit. Este Serbia vinovata de situatia din Siria?", s-a intrebat el.

Premierul a mai pus intrebarea daca tara sa trebuie, "la randul ei, sa ridice ziduri la granita cu Macedonia si Bulgaria?", tari vecine de unde trec in Serbia imigranti clandestini care vor sa ajunga in tarile occidentale din UE.

"Serbia nu va ridica ziduri, nu se va izola, nu inteleg aceasta decizie si intentionez sa discut despre asta cu partenerii nostri din cadrul UE", a ...citeste mai departe despre "Guvernul de la Budapesta isi socheaza vecinii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ungaria Seribia zid imigranti granita, #Ungaria zid imigranti , #Stiri International