Guvernul SUA anunta ca hackerii au furat amprentele a 5,6 milioane de angajati

Joi, 24 Septembrie 2015, ora 14:20
1040 citiri
Guvernul SUA anunta ca hackerii au furat amprentele a 5,6 milioane de angajati
Foto: Ziare.com

Hackerii care au furat date de abilitare in domeniul securitatii de la Departamentul Apararii si ale altor angajati guvernamentali au sustras fisiere cu amprentele digitale a 5,6 milioane de oameni, cu 4,5 milioane mai multi decat estimarea initiala, a anuntat Guvernul.

Fisierele suplimentare cu amprente digitale furate au fost identificate in cadrul analizelor - in curs - asupra atacului, efectuate de catre Biroul pentru Managementul Personalului (OPM) si Departamentul Apararii, a anuntat miercuri OPM intr-un comunicat. Bresa a fost descoperita in aceasta primavara si a afectat date de abilitare in domeniul securitatii datand de mai multi ani.

Aceasta informatie a fost facuta publica inaintea vizitei la Washington a presedintelui chinez Xi jinping. Oficiali americani au dat vina, in privat, pe hackerii Guvernului chinez, dar s-au ferit sa formuleze aceasta acuzatie in mod public.

Fiscul SUA s-a inselat: Cati contribuabili au cazut prada, de fapt, atacului ...citeste mai departe despre "Guvernul SUA anunta ca hackerii au furat amprentele a 5,6 milioane de angajati" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#hackeri date personale SUA, #hackeri atac SUA , #Stiri International