Guvernul Tsipras pregateste masuri dure dupa inchiderea urnelor: Planul Nemesis

Duminica, 05 Iulie 2015, ora 18:10
885 citiri

Imediat dupa inchiderea sectiilor de vot, duminica, pe strazile marilor orase vor fi mobilizate patrule militare, informeaza presa britanica. Masura face parte dintr-un plan secret al guvernului de la Atena, numit "Planul Nemesis".

Militarii, dar si 2.000 de politisti, vor fi prezenti in strada, pentru a pastra ordinea si a preintampina eventualele manifestari ale nemultumirii oamenilor, informeaza The Sunday Times.

Zi decisiva pentru Grecia si Europa - Taberele "da" si "nu", despartite de un procent. Tinerii, vot hotarator LIVE

In plus, acestia au primit ordinul de a proteja sediile marilor banci din Atena si Salonic, existand temeri ca oamenii ar putea sa se manifeste violent, inclusiv pentru faptul ca nu pot extrage bani din bancomate decat pana la o anumita limita (60 de euro).

Mobilizarea miltarilor pentru a pastra ordinea dupa un referendum extrem de strans este o situatie rara in Grecia, ...citeste mai departe despre "Guvernul Tsipras pregateste masuri dure dupa inchiderea urnelor: Planul Nemesis" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#planul Nemesis Grecia, #mobilizare armata strada Grecia referendum, #militari strada Grecia plan Nemesis, #armata strada Grecia , #Stiri International