Hackerii Anonymous ameninta Statul Islamic cu atacuri informatice, jihadistii ii fac "idioti"

Marti, 17 Noiembrie 2015, ora 17:18
1226 citiri
Hackerii Anonymous ameninta Statul Islamic cu atacuri informatice, jihadistii ii fac "idioti"
Foto: Arhiva Ziare.com

Gruparea extremista Statul Islamic a raspuns amenintarii grupului de hackeri Anonymous, prin intermediul unui cont de mesagerie electronica Telegram.

Mesajul postat pe contul de Telegram da instructiuni cu privire la amenintarea hackerilor de a lansa "cea mai mare operatiune de pana acum" impotriva gruparii teroriste, scrie Business Insider.

Dupa atacurile teroriste de la Paris, soldate cu 132 de morti si sute de raniti, gruparea de hackeri a postat online o inregistrare video in care un reprezentant ameninta: "Membrii Anonymous din toata lumea va vor vana. Vom lansa cea mai mare operatiune de pana acum impotriva voastra. Asteptati-va la atacuri cibernetice masive. Razboiul e declarat. Pregatiti-va".

Pe contul de Telegram afiliat Statului Islamic a fost transmis drept raspuns un mesaj adresat sustinatorilor gruparii jihadiste, in care acestia primesc instructiuni cum sa se fereasca de atacurile Anonymous.

"Hackerii de la #Anonymous au amenintat, intr-un nou clip, ca vor ...citeste mai departe despre "Hackerii Anonymous ameninta Statul Islamic cu atacuri informatice, jihadistii ii fac "idioti"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Stat Islamic amenintare Anonymous, #Stat Islamic hackeri , #Stiri International