Hackerii rusi au spart sistemul de securitate de la Casa Alba - ce date au furat

Miercuri, 08 Aprilie 2015, ora 08:12
1003 citiri
Hackerii rusi au spart sistemul de securitate de la Casa Alba - ce date au furat
Foto: Twitter/White House

Hackerii rusi care au patruns in calculatoarele Departamentului de Stat au folosit aceasta pozitie pentru a penetra parti sensibile ale sistemului de computere de la Casa Alba, releva oficiali americani.

Casa Alba a precizat, la momentul intruziunii, ca a fost afectat numai sistemul neclasificat. Cu toate acestea, atacul a fost grav, transmite CNN. Hackerii au avut acces la informatii sensibile, precum programul privat al presedintelui. Desi aceste informatii nu sunt clasificate, sunt foarte sensibile si vanate de agentiile straine de informatii.

Casa Alba, atacata de hackeri

Casa Alba a anuntat in octombrie o activitate suspecta in reteaua nesecretizata care deserveste biroul executiv al presedintelui. Sistemul a fost inchis periodic pentru a se efectua upgradari de securitate.

Atacul cibernetic este investigat de FBI, Secret Service si agentiile americane de informatii. Este considerat unul dintre cele mai... citeste mai departe despre "Hackerii rusi au spart sistemul de securitate de la Casa Alba - ce date au furat" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#rusi atac Casa Alba, #Casa Alba hackeri rusi , #Stiri International