Haos la Chisinau: Recomandarile Rusiei pentru Occident

Vineri, 22 Ianuarie 2016, ora 11:21
856 citiri
Haos la Chisinau: Recomandarile Rusiei pentru Occident
Foto: Facebook/The Moscow Kremlin Museums

Rusia indeamna Occidentul sa dea dovada de retinere in ceea ce priveste criza politica din Republica Moldova, a declarat joi purtatorul de cuvant al Ministerului de Externe rus, Maria Zaharova, pe fondul amplelor manifestatii de protest de la Chisinau impotriva investirii noului guvern moldovean.

"Speram ca aceasta criza prelungita in Republica Moldova va fi depasita intr-un cadru legal, in baza libertatii de exprimare si, desigur, a principiilor democratice", a afirmat Zaharova, subliniind ca, in acest context, Moscova face apel la partenerii ei occidentali sa manifeste retinere, a relatat agentia de presa RIA Novosti.

Rusia reactioneaza la haosul din Chisinau

Purtatoarea de cuvant a diplomatiei ruse si-a exprimat regretul ca procesul de formare a guvernului in Republica Moldova "capata uneori caracterul unui conflict deschis intre diferite forte politice". "Federatia Rusa isi confirma interesul pentru dezvoltarea unor relatii cu o Republica Moldova stabila si prietenoasa", a ...citeste mai departe despre "Haos la Chisinau: Recomandarile Rusiei pentru Occident" pe Ziare.com

#Rusia Occident Moldova, #Rusia criza Moldova , #Stiri International