Hillary Clinton a fost desemnata oficial candidatul democratilor la Presedintia SUA (Video)

Miercuri, 27 Iulie 2016, ora 08:03
802 citiri
Hillary Clinton a fost desemnata oficial candidatul democratilor la Presedintia SUA (Video)
Foto: Facebook/Hillary Clinton

Hillary Clinton, in varsta de 68 de ani, a fost desemnata oficial marti, la Philadelphia, candidatul democratilor la Casa Alba, o premiera pentru o femeie in istoria politica americana.

Intr-o atmosfera de unitate regasita dupa o prima zi haotica a Conventiei Democrate, fosta Prima Doamna si fost sef al diplomatiei americane a obtinut investitura partidului sau, in urma unei incercari soldate cu un esec in urma cu opt ani impotriva lui Barack Obama.

Hillary va accepta oficial nominalizarea joi seara, la inchiderea Conventiei Democrate, dupa care va pleca in campanie, de a doua zi, impreuna cu partenerul ei de cursa Tim Kaine, cu speranta ca il va invinge pe 8 noiembrie pe republicanul Donald Trump.

Vezi cine va deveni al doilea om din SUA daca Hillary Clinton castiga alegerile

Intr-o atmosfera mult mai consensuala decat cu o zi inainte, cand mai multi delagati ai lui Bernie Sanders si-au manifestat nemultumirea, ea a obtinut sustinerea majoritatii delegatilor cu mai mult ...citeste mai departe despre "Hillary Clinton a fost desemnata oficial candidatul democratilor la Presedintia SUA (Video)" pe Ziare.com

#Hillary Clinton candidat Casa Alba, #Hillary Clinton candidat presedintie SUA , #Stiri International