Hillary Clinton, despre socul infrangerii in fata lui Trump: Doream sa nu mai ies niciodata din casa

Joi, 17 Noiembrie 2016, ora 08:01
919 citiri
Hillary Clinton, despre socul infrangerii in fata lui Trump: Doream sa nu mai ies niciodata din casa
Foto: Facebook/Hillary Clinton

Hillary Clinton si-a exprimat, miercuri seara, dezamagirea fata de infrangerea pe care a suferit-o in fata lui Donald Trump la alegerile prezidentiale din 8 noiembrie.

Fosta candidata democrata a declarat, intr-un discurs pe care l-a sustinut la Washington DC, ca nu voia sa mai iasa din casa, relateaza BBC News.

"Acum, recunosc, sa vin aici in aceasta seara nu a fost cel mai usor lucru pentru mine (...) De cateva ori, saptamana trecuta, tot ceea ce-mi doream era sa ma ghemuiesc cu o carte buna in mana si sa nu mai ies niciodata din casa", a marturisit fosta Prima Doamna.

"Stiu ca multi dintre voi sunteti profund dezamagiti de rezultatul alegerilor. Si eu sunt, mai mult decat as putea spune in cuvinte (...) Stiu ca nu este usor. Stiu ca saptamana trecuta multa lume s-a intrebat daca America este tara care credeam noi ca este. Disensiunile expuse de aceste alegeri sunt profunde, insa va rog sa ma ascultati. America este demna ...citeste mai departe despre "Hillary Clinton, despre socul infrangerii in fata lui Trump: Doream sa nu mai ies niciodata din casa" pe Ziare.com

#Hillary Clinton reactie infrangere Trump, #Hillary Clinton pierdut alegeri , #Stiri International