Hillary Clinton: Europa e prea slaba in relatia cu Putin

Sambata, 14 Februarie 2015, ora 10:33
1126 citiri
Hillary Clinton: Europa e prea slaba in relatia cu Putin
Foto: CNN

Fosta prima doamna a Americii si posibil candidat la prezidentialele din 2016, Hillary Clinton, crede ca guvernele Europei sunt prea slabe si timide in relatia cu presedintele rus Vladimir Putin, in contextul negocierilor purtate cu Moscova pentru un armistitiu in Ucraina, cu medierea Frantei si Germaniei.

Afirmatia a fost facuta in cursul unei intalniri dintre Hillary Clinton si Boris Johnson, primarul Londrei. Cel din urma a povestit ca l-a mirat pozitia transanta a lui Hilary Clinton. In plus, acesta s-a declarat impresionat de felul in care fostul secretar de Stat american stapaneste tot ce inseamna politica externa, relateaza CNN.

"Ea crede ca noi, britanicii, ar trebui sa fim mai putin depedenti de hidrocarburile rusesti si ca ar trebui sa cautam surse alternative", a mai spus edilul Londrei, dupa intalnirea de zilele trecute cu Hilary Clinton, care va fi, cel mai probabil, candidatul democratilor la Casa Alba.

Boris Johnson a povestit ca Hillary Clinton este ingrijorata ...citeste mai departe despre "Hillary Clinton: Europa e prea slaba in relatia cu Putin" pe Ziare.com

#Boris Johnson Hillary Clinton, #Hillary Clinton Rusia, #Hillary Clinton Vladimir Putin, #Boris Johnson premier Marea Britanie , #Stiri International